Mutta lempi kuningashuoneen jäsen on ehdottomasti Ruotsin prinsessa Madeleine. Kaunis, vaalea, upea nuori nainen, joka uskaltaa käyttää omanlaisiaan asuja, eikä ujostele näyttää muotojaan. Hänellä on tyylitaju kohdallaan. Hänen lempisuunnittelijat ovat: Gucci ja Filippa K

985675.jpgMadde on taivaallisen kaunis tässä mekossa. Aivan kuin hän olisi ollut juhlien morsian. Outo asento hivenen pilaa kuvaa, mutta mekko on upea. Myös tuo hartiahuivi pistää silmään.

985680.jpgTässä ihanan kesäinen, mutta juhlaan sopiva asukokonaisuus. Tästä täysi kymppi ehdottomasti!

985723.jpgVaikka tässä Madeleinella on lierihattu, ei hän silti näytä vanhalta rouvalta, kuten useat muut hienot leidit sortuvat näyttämään. Asu korostaa Madden treenattua kroppaa ja pienet yksityiskohdat antavat asulle upean loppusilauksen.

985709.jpgTässä asussa Madde oli katsomassa kesäkuussa Justin Timbelakea. Huomaa, että hän on trendejä edellä, sillä vasta nyt syksyllä nuo nahkapusakat tulivat suureen buumiin varsinkin nuorison keskuudessa. Ruskea väri sopii erinomaisesti Maddelle. Ton nahkatakin haluaisin itselleni...

985703.jpgLopuksi kaipuu kesään. Madden look omalla huvijahdilla. Esimerkkinä, että aurinkoa voi ottaa myös tyylikkäänä. Huomaa prinsessan ruskettunut iho.