Nyt, kun Kate ja prinssi William ovat palanneet yhteen huhupuheiden mukaan, on hyvä tilaisuus esitellä Englannin kenties tulevan kuningattaren tyyliä. Ihailen Katen tyyliä, sillä se on varsin neutraali, mutta silti tyylikäs ja trendikäs. Tässä suosikkini:

985558.jpg

Middletonin arkityyli on ihanan rento, mutta silti siisti ja tyylikäs.Kyseinen asu onkin juuri minun tyyliini, tosin ruskeat pitkävartiset kengät ovat jotenkin liian paksun oloiset vaalean ja keveään neuletakin kanssa. Muuten nappisuoritus asuvalinnassa.

985578.jpgTämä kyseinen bilelook on suosikkini. Kiva printtimekko on muodikas ja neidon kauniit kasvot ovat mielestäni edukseen, kun meikki on luonnollinen ja hiukset auki. Eikä liikaa koruja. Tavanomaiset kengät tasapainottavat räväkkää mekkoa. Samaan malliin Kate!

985625.jpg

Tässä on yksi epäonnistuminen mielestäni. Tuo minimekko näyttää ihan elloksen hameelta ja on muutenkin mielestäni tätimäinen ja liian lyhyt. Ja tuo sukkahousujen kuvio on karmea. Muutenkin hän näyttää ikäistään paljon vanhemmalta. Nuo mustat nahkasormikkaat ovat kyllä tämän asun pelastus.